Elektromonteur

14 mei 2024

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een extra vakman! Wil je een nieuwe stap zetten in je carrière en je specialiseren in meet- en regeltechniek? Bij M&R Meet en Regeltechniek bieden we een uitdagende kans om intern opgeleid te worden tot monteur meet- en regeltechniek. Hier krijg je niet alleen de mogelijkheid om aan innovatieve projecten te werken, maar ook om te leren van ervaren professionals. Bovendien bieden we ruimte voor scholing, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Werk aan innovatieve projecten, leer van ervaren professionals en groei met ons mee! Dus wil jij aan de slag binnen een kleine maar professionele organisatie, waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden in deze uitdagende functie?

Je gaat je bezig houden met de complete regelinstallatie van werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische regelinstallaties. Jij zorgt ervoor dat deze regelinstallaties met én zonder elkaar functioneren. Jouw werkzaamheden bestaan globaal uit:

 • het installeren van de benodigde bekabeling en de regeltechnische componenten
 • het aansluiten van regelkasten
 • het in bedrijf stellen van complete installaties
 • het verlenen van nazorg bij de overdracht naar de collega’s die vervolgens de installatie in beheer nemen.

Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden zorg je voor optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of binnen een projectteam (afhankelijk van de omvang van het project).

Wie ben jij?

Met jouw passie voor het vak en reeds opgebouwde werkervaring als Elektromonteur, ben jij een toegevoegde waarde bij het realiseren van projecten. Je bent gedreven en servicegericht en altijd op zoek naar klantgerichte oplossingen. Daarnaast neem je mee:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van Elektrotechniek.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig in Noord-Brabant.

Wat wordt jou geboden?

Bij M&R werk je elke dag aan interessante uitdagingen. Dit doe je met leuke collega’s in een klein team (momenteel 13 medewerkers ), waar de lijntjes kort zijn en alles bespreekbaar is.

Verder wordt je ook het volgende aangeboden:

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime baan.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen ze bij M&R. Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties.
 • 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen.
 • Goede pensioenregeling.
 • Reisuren worden uiteraard uitbetaald.
 • M&R investeert graag in jou en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een externe training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen.
 • Een volledig ingerichte werkbus, is uiteraard onderdeel van de functie.

Waar ga je werken?

M&R is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd te Nieuwkuijk, met medewerkers met jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van meet- en regeltechniek. Wij werken voornamelijk voor installateurs en leveranciers van regelsystemen, waar we tevens rechtstreeks voor de eindgebruiker werken en daar waar nodig adviseren. Door de jaren heen zijn wij bekend geraakt met verschillende merken regelapparatuur, waaronder: Priva, Schneider, Siemens en Br Controls.

Werken bij M&R is werken met passie voor het vak meet- en regeltechniek! Van gebouw gebonden installaties, advies en installatie tot pre-engineering. We werken met en voor elkaar, maar vooral voor een perfect eindresultaat. We bieden je een werkomgeving waarin het werk voorop staat en waar het plezier in het werk minstens zo belangrijk is. Dus heb je humor, kun je tegen een stootje en versta je je vak? Dan komen wij graag met jou in contact!

Interesse?

Neem contact met ons op: [email protected]